Wrapchamp - Nordre Vestfold

Folier bilen din på Nordre Vestfold hos WrapChamp

Bor du i Nordre Vestfold og vil friske opp utseendet på bilen din? Gjøre den mer moderne og lekker? Da er foliering hos WrapChamp i Nordre Vestfold løsningen for deg. Våre erfarne og sertifiserte eksperter løfter din bils utseende til neste nivå. Bestill tid hos oss så snart som mulig for et utmerket og profesjonelt resultat.

Slik utfører vi foliering på Nordre Vestfold

Vi kan foliere bilen din på flere ulike måter. Vi tilbyr blant annet fleetwrap, businesswrap, og fullwrap, men kan også håndtere andre typer ønsker. Dessuten er kundetrygghet ett av våre stikkord. Derfor begynner vi ikke å foliere kjøretøyet ditt før du har sett det ferdige resultatet på en modell. Vi vil jo unngå at du blir overrasket av hvordan det blir. Det er svært viktig for oss at du er med i prosessen. Ja, det er slik vi gjør det når vi folierer bilene våre. Det er tross alt fornøyde og trygge kunder som teller.

Viktor Larsson Studioansvarige Borlänge Profilbild

Jeg er din kontaktperson

Mitt navn er Morgan Lysell, og er din kontaktperson for WrapChamp Studio avd Nordre Vestfold.

Jeg har en solid interesse for bil og har jobbet i ulike former rundt bil siden tenårene.

Jeg bryr meg om din erfaring med oss, og jobber lidenskapelig for å oppnå de beste resultatene hver dag.

Lämna ett omdöme?

Har du varit i kontakt med oss och vill lämna ett omdöme? Scanna QR-koden med din telefon eller klicka på bilden på QR-koden för att lämna en recension.