Få utført en chrome delete på Kjeller

Ser kromlistene dine litt gamle og kjedelige ut? Da trenger du en chrome delete. Med en chrome delete får du en lekker moderne look uten at bilens utseende forandres permanent. Vinylen som benyttes kan fjernes når du vil. Avtal tid hos WrapChamp på Kjeller og få et profesjonelt utført resultat som vi garanterer du vil bli fornøyd med. Vi kan skjule alle typer lister og fuger på alle slags kjøretøy. Vi tar oss også gjerne av hele kjøretøyflåten til din bedrift.

Hva innebærer chrome delete?

DeChrome, som chrome delete også kalles, er en metode for å skjule lister på en bil med en spesiell vinylfolie. Dette gjøres fordi listene oppleves som gamle og triste, eller dersom de har skader. Med chrome delete kan du skjule den slags med flere ulike farger og på en svært kostnadseffektiv måte. En chrome delete er nemlig billigere og enklere enn å bytte ut lister, lakkere om bilen eller gjøre store inngrep på kjøretøyet ditt. En svært smart løsning, altså.

Chrome delete i Kjeller

Vill du att vi kontaktar dig?

Vil du ha en logo eller noe trykket på kjøretøyet ditt?

Vi kan hjelpe deg med mer enn DeChrome. I tillegg til chrome delete er vi eksperter på trykk av logoer på biler. Vi hjelper deg hele veien fra bildet du har i hodet til ferdig resultat på kjøretøyet. Våre dyktige designere vet nøyaktig hvordan man skal gjøre det effektivt og lekkert. Og du behøver ikke å ha en ferdig idé – vi kan hjelpe deg med det, også! Du får selvfølgelig se hvordan det vil bli før vi begynner å trykke til bilen din. På den måten unngår man ubehagelige overraskelser. Alle blir fornøyd.

Kontakt oss med spørsmål

Vi svarer på alle dine spørsmål og hjelper deg på beste måte å bestille tid for dekor på bilen din.

Velkommen til WrapChamp!

Ta kontakt her.