Bildekor i Sarpsborg – wrapping for biler

Wrapping i Sarpsborg utføres med høy kvalitet. Foliering av alle typer kjøretøy utføres av oss – fra enkeltkjøretøy til komplette bilparker i din bedrift. Bildekor monteres med bransjens høyeste standard. Ta kontakt nå og få hjelp.

Wrapping i Sarpsborg – bli fornøyd

WrapChamp er en nasjonal kjede for bilwrapping. Vi har studioer en rekke steder i Sverige, og etablerer oss nå også i Norge. Samtlige studioer tilbyr samme fremgangsrike konsept. Uansett hvilken by våre kunder befinner seg i, så skal de tilbys samme arbeidsmåte og samme gode service. Dette kan du forvente i alle våre studioer:

√ førsteklasses behandling fra kyndig personale

√ bildekor på bransjeledende nivå

√ det benyttes kun materialer av høy kvalitet

√ en moderne og velstelt maskinpark

Vi arbeider med visualisering av varemerker og synliggjøring av budskap. Kundene er bedrifter og organisasjoner. Ut fra en egnet idé og aktuell kjøretøytype utarbeides det et forslag. Vi tilpasser oss selvfølgelig etter hvordan bedriftens varemerkeprofil ser ut. Fleksibilitet og kreativitet er rettesnorer i dette arbeidet. Når det gjelder korrektur, vises denne som en 3D-modell for at du skal få en realistisk oppfatning av sluttresultatet. Ved godkjenning av prosjektet implementeres det vi er blitt enige om ifølge korrekturen. Selvfølgelig innenfor avtalt tidsramme.

Bildekor i Sarpsborg

Vill du att vi kontaktar dig?

Bildekor i Sarpsborg – bestill hos WrapChamp

Uansett hvordan ditt behov ser ut, har vi en løsning som passer for deg. Bestill kjøretøydekor for ett eller flere kjøretøy her hos oss. Se våre ulike tjenester nedenfor:

Protectivewrap

Sunwrap

Fullwrap

Detailwrap

Businesswrap

Fleetwrap

 

Ta kontakt hvis det er noe du lurer på

Ta kontakt med oss dersom det er noe du lurer på. Dine spørsmål besvares, og vi hjelper deg på beste måte med å bestille tid.

Velkommen til oss hos WrapChamp!

Ta kontakt med oss