Bildekor på Økern, Oslo – wrapping for biler

Her utføres wrapping på Økern med høy kvalitet. Bildekor monteres med bransjens høyeste standard. Foliering av alle typer kjøretøy utføres av oss – fra enkeltkjøretøy til komplette bilparker i din bedrift. Ta kontakt nå og få hjelp.

Wrapping på Økern – benytt oss og bli fornøyd

WrapChamp er en internasjonal kjede for bilwrapping. Vi har studioer på en rekke steder i Sverige og fortsetter å vokse i Europa. Samtlige studioer tilbyr samme fremgangsrike konsept. Uansett hvilken by våre kunder befinner seg i, så tilbys samme arbeidsmåte og samme gode service. Dette kan du forvente i alle våre studioer:

√ det benyttes kun materialer av høy kvalitet

√ en moderne og velstelt maskinpark

√ førsteklasses behandling fra kyndig personale

√ bildekor på bransjeledende nivå

Vi arbeider med visualisering av varemerker og synliggjøring av budskap. Kundene er bedrifter og organisasjoner. Ut fra en egnet idé og aktuell kjøretøytype utarbeides det et forslag. Vi tilpasser oss selvfølgelig etter hvordan bedriftens varemerkeprofil ser ut. Fleksibilitet og kreativitet er rettesnorer i dette arbeidet. Når det gjelder korrektur, vises denne som en 3D-modell for at du skal få en realistisk oppfatning av sluttresultatet. Ved godkjenning av prosjektet implementeres det vi er blitt enige om ifølge korrekturen. Selvfølgelig innenfor avtalt tidsramme.

Bildekor Økern

Vill du att vi kontaktar dig?

Bildekor på Økern – bestill hos WrapChamp

Bestill kjøretøydekor for ett eller flere kjøretøy her hos oss. Uansett hvordan ditt behov ser ut, har vi en løsning som passer for deg. Se våre ulike tjenester nedenfor:

Businesswrap

Fleetwrap

Protectivewrap

Sunwrap

Fullwrap

Detailwrap

Ta kontakt hvis det er noe du lurer på

Ta kontakt med oss dersom det er noe du lurer på. Dine spørsmål besvares, og vi hjelper deg på beste måte med å bestille tid.

Velkommen til oss hos WrapChamp!

Ta kontakt med oss