Er du ute etter bildekor eller wrapping på Kjeller?

WrapChamp på Kjeller har det du er ute etter. Vi håndterer alt fra enkelttrykk til privatpersoners biler til foretak med omfattende kjøretøyflåter. Vi tar oss av hele kjøretøyparken til din bedrift, uansett størrelse, og leverer til avtalt tid. Vi tilbyr Fullwrap, Fleetwrap, Protectivewrap, Sunwrap, Businesswrap og Detailwrap. Har du spesielle ønsker, er det bare å kontakte oss, så løser vi det.

Hvorfor wrappe bilen?

Å wrappe bilen innebærer at du kan endre bilens utseende uten dyre prosedyrer som omlakkeringer. Eller enda verre, å måtte bytte ut hele bilen. Dette gjør at wrapping gir store besparelser, spesielt for foretak med store kjøretøyparker. Dessuten går det an å fjerne wrapping dersom det er ønskelig, så du binder deg ikke til noe permanent.

Vårt erfarne og kyndige personale hjelper deg naturligvis gjennom hele prosessen. Vi vet hvordan man går fra en idé og med en bestemt målgruppe i tankene til et ferdig, lekkert resultat. Og før vi trykker noe, får du se en modell av hvordan det kommer til å bli. På denne måten unngår man misforståelser, og alt blir som det skal være.

Bildekor på

Vill du att vi kontaktar dig?

Bildekor ikke bare på Kjeller

Som du kanskje har sett, finner du WrapChamnp over hele landet. Har du noensinne lurt på om vi tilbyr de samme tjenestene over alt? Svaret er ja. Uansett hvem av oss du besøker, så blir du møtt over alt av profesjonelle folk som arbeider med den nyeste teknikken og de nyeste materialene. Alt for at du og enhver annen kunde alltid skal føle seg sikkert og trygt behandlet. Det er helt utenkelig for oss å gjøre det på noen annen måte.

Ta kontakt hvis det er noe du lurer på

Ta kontakt med oss dersom det er noe du lurer på. Dine spørsmål besvares, og vi hjelper deg på beste måte med å bestille tid.

Velkommen til oss hos WrapChamp!

Ta kontakt med oss